fbpx
Training & Coaching

Training & Coaching

Training

Op het juiste moment leerstof aanbieden aan jouw medewerkers. Niet alles ineens, maar opgedeeld in korte stukjes. In drie simpele stappen op een leuke, eenvoudige manier bijleren: met een filmpje of foto’s, een korte uitleg en een toets.
Dat is de kracht van onze 1-2-3 LeerApp. Een handige tool voor een effectief leerprogramma.
1-2-3 LeerApp
In drie simpele stappen snel en effectief leren

In de 1-2-3 LeerApp wordt leercontent over producten en processen in korte, losse leerdoelen aangeboden. Gebruikers van de app doorlopen in elk leerdoel telkens 3 simpele stappen en leren zo snel en op een leuke manier bij:

  1. Beeld: in een kort filmpje of met foto’s wordt het gewenste gedrag uitgelegd en voorgedaan.
  2. Uitleg: in een korte beschrijving wordt uitgelegd waarom we het zo doen.
  3. Toets: aan de hand van een korte kennistoets kunnen we kijken of medewerkers het hebben begrepen.
1-2-3 LeerApp Algemeen
Behalen 1-2-3 LeerApp Certificaat
Eenvoudig zelf leerdoelen, levels en trainingen aanmaken in het Leerplatform
  • De 1-2-3 LeerApp is gekoppeld aan een gebruiksvriendelijke beheeromgeving, het zogenaamde Leerplatform.
  • Hierin kun je als manager heel eenvoudig zelf trainingen en verschillende leerdoelen met verschillende levels aanmaken.
  • De door jou geselecteerde gebruikers van de 1-2-3 LeerApp krijgen per SMS of email een notificatie dat een nieuwe training voor hen klaarstaat in de App.
  • Na het succesvol doorlopen van de training, ontvangt de gebruiker automatisch een certificaat. In het Leerplatform heeft de manager een overzicht van wie welke certificaten heeft behaald.

Coaching

Niemand is hetzelfde, en gelukkig maar!

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en tempo. Om een trainingsprogramma en gebruik van de 1-2-3 LeerApp kracht bij te zetten, biedt &beyond desgewenst individuele begeleiding van medewerkers aan.

Individuele begeleiding kan bijvoorbeeld bestaan uit het ophalen van feedback over de voortgang in het leerprogramma tot dan toe. Wat gaat goed en waar heeft de medewerker nog hulp nodig? Daarnaast kan de toepasbaarheid van de leerdoelen in de dagelijkse werkzaamheden worden besproken. Hoe zorg je dat je echt beter wordt in wat je doet?

 

Meer weten? Maak een afspraak!

Waarom kiezen voor de 1-2-3 LeerApp?

Een effectief leerprogramma begint volgens ons met een goede instructieve omgeving, waar specifieke leerdoelen in behapbare stukken worden aangeboden, zodat medewerkers hun doelen kunnen behalen. Leerstof duidelijk en behapbaar aanbieden is één van de 7 basisingrediënten voor een effectief leerprogramma.

De 1-2-3 LeerApp en het daaraan gekoppelde Leerplatform voldoen aan deze basisvoorwaarden voor een effectief leerprogramma en vormen daarmee een ideaal instrument voor elke lerende organisatie!

Velen gingen je al voor!
&beyond richtte de 1-2-3 LeerApp in voor onder andere:

&Beyond klanten trainen en coaching: Menken Orlando en Hema
&Beyond klanten trainen en coaching: Menken Orlando en Hema