fbpx
Marktonderzoek

Marktonderzoek

Structureel werken aan de klantbeleving? Je kunnen aanpassen aan de toekomstige consument? Je medewerkers binden en behouden of ambassadeurs maken van je franchisenemers?
Met onze Marktonderzoek programma’s helpen wij je hierbij!

NPS Rapportage Dashboard
Medewerkers die goede inzichten constateren in onze dashboard

De klant op één zetten

Staat bij jouw organisatie de klant op één? Weet jij hoe jouw klanten jouw organisatie ervaren? &Beyond’s marktonderzoek onthult cruciale inzichten die jouw bedrijf helpen groeien. Met onze op maat gemaakte onderzoeksstrategieën krijg je diepgaand begrip van de klantbeleving en marktdynamiek. Onze expertise in dataverzameling en analyse vertaalt zich in krachtige strategieën die jouw concurrentievoordeel versterken. Kies voor &Beyond en zet de eerste stap naar een datagedreven toekomst, waarin je klantrelaties versterkt en jouw bedrijfsresultaten optimaliseert. Neem nu de leiding in marktinzicht en maak van elke klantinteractie een succesverhaal!

Je medewerkers binden en behouden

Bij &Beyond erkennen we het cruciale belang van het actief binden en behouden van medewerkers. Dit vormt de kern van ons streven naar bedrijfscontinuïteit, hoge klanttevredenheid en een sterke bedrijfscultuur. Medewerkers die zich met hun werkplek verbonden voelen, fungeren vaak als krachtige ambassadeurs voor uw bedrijf.

Van je franchise partners ambassadeurs maken

Het transformeren van franchise partners in ware ambassadeurs van uw merk is essentieel voor het versterken van uw bedrijfsnetwerk en het bevorderen van een uniforme merkervaring. Door franchise partners als ambassadeurs te laten fungeren, vergroot u niet alleen hun betrokkenheid en loyaliteit , maar versterkt u ook uw merk in de markt.

Een sterke, ambassadeur-gedreven aanpak leidt tot een consistente klantbeleving over alle locaties heen, wat cruciaal is voor merkconsistentie en klanttevredenheid. Onze strategieën en programma’s bij &Beyond zijn speciaal ontworpen om uw franchise partners te motiveren om actieve, enthousiaste vertegenwoordigers van uw merk te zijn.

Neem contact op en wij helpen je met maatwerk programma’s naar trotse medewerkers en franchise partners die ambassadeurs van de organisatie zijn. 

&Beyond Medewerkers

Waarom kiezen voor onze Marktonderzoek diensten?

Bij &beyond ontwikkelen we programma’s op maat. We bieden concrete inzichten in de markt en actiegerichte aanbevelingen waarmee jouw bedrijf direct aan de slag kan.

Velen gingen je al voor!
&beyond verzorgt marktonderzoek voor onder andere:

&Beyond klanten marktonderzoek: Renault, ING, Vivantus en Pontmeyer
&Beyond klanten marktonderzoek: Renault, ING, Vivantus en Pontmeyer