fbpx
Automotive > Autotaalglas
Logo Autotaalglas

Autotaalglas

Autotaalglas is dé specialist als het gaat om ruitreparaties en ruitvervangingen. Klanten verder helpen met ruitschade. Snel, vakkundig en vriendelijk. Kwaliteit staat bij Autotaalglas voorop.

Autotaalglas heeft de ambitie om de kwaliteit van de dienstverlening samen met het franchise netwerk op een positieve manier continue te verbeteren. Samen met Autotaalglas heeft &beyond de formule management app ontwikkeld waarmee het bestaande proces om de formulestandaard te controleren gemoderniseerd en gedigitaliseerd is. Het nieuwe proces heeft geleid tot verbeterd inzicht hoe de kwaliteit verbeterd kan worden, een flinke tijdsbesparing van het auditproces en meer draagvlak voor de formule onder het netwerk.

winkel check app

Het formule handboek is zeer uitgebreid en stimuleert franchisenemers niet om samen de formule beter uit te voeren. Formule Audits zijn tijdrovend en voelen aan als een verplichte controle. Autotaalglas wil het formule management proces moderniseren en digitaliseren. Het is de bedoeling dat de formule op een positieve manier aandacht krijgt in een sfeer van samenwerking, zodat het draagvlak vergroot wordt.

Een applicatie waarmee op een eenduidige, efficiënte wijze en op basis van een heldere en geprotocolleerde formule monitor in alle vestigingen de kwaliteit van de operatie inzichtelijk wordt. Zo wordt duidelijk wie aan de richtlijnen voldoet en welke acties genomen kunnen worden om de gewenste standaard te realiseren.

Het nieuwe proces heeft geleid tot:

  • Flinke tijdsbesparing voor de audit medewerkers van Autotaalglas
  • Verbeterd inzicht waar de dienstverlening verbeterd kan worden
  • Verbeterd imago en meer draagvlak voor de formule in het netwerk; door de app kan er meteen gereageerd worden op een audit
  • Verbeterde acceptatie en uitvoering van de formule
  • Verbeterde communicatie zowel intern als extern met de franchisenemers, door eenduidige vastlegging en inzage van de audits