fbpx
Retail > Hubo
Logo Hubo

Hubo

Hubo is een winkelketen in doe-het-zelfartikelen en is ook de eerste bouwmarktformule van Nederland. Er zijn +/- 185 winkels verspreid door heel het land. De winkels zijn eigendom van verschillende franchise-ondernemers verenigd in DGN retail B.V., dat onderdeel is van Euretco B.V.

Hubo is opgericht in 1967 en bestaat nu ruim 55 jaar.

Dashboard basis op orde
&Beyond app

Bij Hubo ontstond de behoefte om op een gestructureerde manier naar de formule te kijken; in welke mate wordt deze omarmd door het netwerk en welke acties kan Hubo ondernemen om de naleving van de formule, maar wellicht ook de formule zelf, verder te verbeteren?

We hebben voor Hubo een applicatie ontwikkeld waarmee de retailmanagers op een eenduidige, efficiënte wijze en op basis van een heldere en geprotocolleerde formule monitor in alle winkels de kwaliteit van de operatie inzichtelijk kunnen maken. Op deze manier wordt duidelijk wie aan de richtlijnen voldoet en welke acties genomen kunnen worden om de gewenste standaard te realiseren.

Afwijkingen van de standaard kunnen direct in een bezoek geadresseerd worden of vastgelegd worden met de taakmanager.

In het dashboard is direct zichtbaar of de formulestandaard gehaald wordt, welke trends zichtbaar zijn en wat de voortgang is op de acties.

Veel tijdswinst, meer acceptatie en beter overzicht