fbpx
Automotive > Nissan
Logo Nissan

Nissan

NISSAN is een Japanse autofabrikant en staat voor EEN GEDURFDE RIT DOOR HET LEVEN. Als bestuurders, hun auto’s en de gemeenschappen op elkaar zijn afgestemd dan maakt dat onze wereld een betere plek. Ontdek rijden dat slimmer, veiliger, gemakkelijker en uiterst spannend is.

NISSAN heeft &Beyond gevraagd om een tool te ontwikkelen waarmee het schade auditproces van de aan Nissan gelieerde schadebedrijven wordt
uitgevoerd, opdat het complete audit proces efficiënter en eenduidiger wordt uitgevoerd. De audit zelf moet de kwaliteit van de erkend schadebedrijven borgen.

&Beyond Mystery quick visit

Nissan benoemt de volgende uitdagingen:

  • Door het gebruik van Excel en handmatige verwerking van schade audits is het proces inefficiënt en niet eenduidig
  • Vastlegging en communicatie van audit resultaten gebeurt aan de hand van verschillende documenten
  • De uitstraling van het proces moet professioneler

&beyond ontwikkelde een audit platform waarmee op efficiënte en eenduidige wijze het audit proces wordt ondersteund dat de kwaliteit van de erkend schadebedrijven borgt.

De audit wordt gedaan door middel van de Schade Audit App. Met één druk op de knop, worden de audits inclusief foto’s eenduidig verwerkt in een PDF rapport, opgeslagen en gecommuniceerd naar belanghebbenden.

Door middel van het dashboard kunnen audit rapporten snel worden opgezocht en afwijkingen gemonitord & gemanaged.

De applicatie resulteert in de volgende voordelen:

  • Een tijdsbesparing van 55-60% door de eliminatie van de audit verwerkingstijd (1 uur per dossier, ca. 3 uur per audit)
  • Professionele PDF-rapportages die veel sneller kunnen worden gedeeld en een overzichtelijk dashboard om het proces te managen. Dit vergroot niet alleen de efficiëntie van het proces, maar ook de acceptatie van de uitkomsten en stimuleert om met de bevindingen van de audit aan het werk te gaan