fbpx
Retail > PontMeyer
logo_pontmeyer

PontMeyer

PontMeyer heeft &beyond gevraagd om een NPS monitor te ontwikkelen waarbij klanten de dienstverlening van PontMeyer beoordelen. Samen hebben we een NPS Monitor ontwikkeld die op verschillende niveaus inzicht geeft in wat de feedback van de klant is en wat de best practices en uitdagingen zijn. Op basis van deze inzichten kan PontMeyer concreet acties ondernemen om de kwaliteit van de dienstverlening effectief en meetbaar omhoog te brengen met blije klanten als resultaat.

NPS Rapportage Dashboard

PontMeyer heeft zichtzelf tot doel gesteld om de hoogste klanttevredenheid (uitgedrukt in NPS) te hebben van heel bouwend Nederland. Bewezen is dat er een sterke relatie is tussen de Net Promoter Score (NPS) en toekomstige omzet.

Een doorlopend programma waarbinnen de NPS en key drivers van NPS bij klanten uitgevraagd worden en zo gerapporteerd worden dat er gericht aan verbetering kan worden gewerkt. Daarbij worden de volgende onderwerpen in een dynamisch dashboard ontsloten:

  • Benchmarks van vestigingen ten opzichte van elkaar en het landelijk gemiddelde.
  • Trends in de ontwikkeling van klantbeleving.
  • Best & worst practices op landelijk-, regio- en vestigingsniveau.

Realtime inzicht in de klantbeleving en welke acties leiden tot een verbeterde klantbeleving met blije klanten als eindresultaat:

  • “Goed geholpen, meegedacht, op tijd geleverd, kortom: prima.” – Klant PontMeyer Zaandam
  • Dienstverlening door iedereen binnen het bedrijf, ook in meerdere vestingen, is zakelijk uitstekend en sociaal zéér prettig!” – Klant PontMeyer Doetinchem
  • “Goede service en staan altijd voor je klaar!” – Klant PontMeyer Den Bosch